Thursday, February 17, 2011

*Mak darA 1st Give awAy *

ini adalah contest ke dua ku.. saja nak mencuba nasib.. maklumla budak baru belajar memblog.. sunyi aje blog aku nih!! so, kena la pegi buat ramai kat blog orang... saja la masuk pertandingan realiti blog ni...


|BERIKAN SATU TAJUK DRAMA|

ni dia syarat2 penyertaan kalau korang pon berminat... dapat jugak nama korang glamer!! hehehe...

1. korang ada blog? kalau ada kena la follow bolg Bicara Mak Dara..

2. pastu, reka la satu tajuk drama.

3. letak banner kat atas tu dlm entry dan sidebar korang dan link kan ke BMD.

4. then, tag tiga orang rakan blog anda..

5. dah siap? tinggalkan URL entry anda kat ruang komen tu..

ha! senang kan?

opss.. sebelum aku terlupa.. ini adalah tajuk drama aku..

MAMI NOKIA: CONNECTING PEOPLE

maklumla, entry aku banyak cerita pasal golongan mami-mami... hehehe

2 comments:

  1. hi sis.. tks sbb sudi join GA Mak Dara ni yer.. Nantikan keputusannya nanti

    ReplyDelete
  2. As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

    Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

    http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

    Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

    ReplyDelete